Språkkafeen på biblioteket

Vi har arrangerer språkkafe på Moss bibliotek på onsdager kl 13-14.30

På språkkafeen kan du praktisere norsk sammen med norsktalende frivillige. Språkkafeen er ikke et norskkurs, men et sted der du kan øve deg på å snakke norsk.  Våre fantastiske frivillige sørger for at du kan snakke norsk i en trygg og hyggelig gruppe.  Det er faste grupper, med faste frivillige og faste deltakere.  

For å delta på språkkafeen må du snakke en del norsk, du må kunne snakke om ulike tema som bolig, likestilling eller jobbsøknad.  Du må komme hver gang, og gi beskjed de gangene du ikke kommer.  Det er påmelding til språkkafeen (tlf. 922 98 551), og i perioder har vi hatt ventelister.  

Vi har et tema hver gang, men gruppa velger om de vil snakke om dagens tema, eller om helt andre ting.  Her finner du temaene for høsten 2023:

Tema høsten 2023

Det er flere språkkafeer i Moss, i regi av Rygge Frivilligsentral, Moss Røde Kors, Moss menighet og mormonerne (Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige).  Det er også språkkafeer i nabokommunene våre.  Hvis du vil, kan du delta på flere språkkafeer.

Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om språkkafeen vår.  Vi bidrar gjerne med våre erfaringer, men du kan ikke komme på språkkafeen uten avtale på forhånd. Siden det er faste grupper som  er basert på tillit og vennskap, passer det ikke med observatører uten at dette er avtalt på forhånd.  

2024 © Moss frivilligsentral