PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sentralens historie

Moss Frivilligsentral ble etablert i 1998.  Etter en kort periode med Erna Strand som daglig leder, ble Grete Sollid tilsatt i 1998.  Fra 2005 ble Torill Sørenssen tilsatt som ny leder.

Moss frivilligsentral hadde tidligere lokaler i Sykehusgata 10. Det er laget en bok om husets historie, "Det gule huset ved kanalen" av Kirsten Wiik.

På slutten av 2012 flyttet sentralen til nye lokaler i det nye bo- og servicesenteret i Skoggata 24.  Fra lokaler fra 1848 til flunkende nye lokaler!  I saken om driftskonsept for det nye senteret står det: "flytting av Frivilligsentralen vil gi spennende muligheter for utvikling av samarbeid, og vil føre flere generasjoner og kulturer inn i bygget.  Frivilligsentralen kan være en pådriver og koordinator for at servicesenteret kan bli en felles møteplass for kommune og frivillighet, og for videreutvikling av frivillig aktivitet".  For Frivilligsentralen betyr de nye lokalene nye muligheter.  Vi samarbeider med Norlandia, som driver bo- og servicesenteret, og det er lokaler som frivilligsentralen kan bruke, og som frivillige organisasjoner kan bruke gratis.
 
Klikk på bildene for større bilde.