Trenger du følge til lege/ tannlege/ fysioterapeut?

Frivillige kan følge deg som trenger det.

Frivilligsentralen kan være behjelpelige med å finne frivillige som kan følge til lege, øyenlege, sykehus og andre steder for de som ikke har pårørende eller andre som kan være med.  Av og til kan det være greit å ha en hånd å holde i eller noen å støtte seg til, noen som kan hjelpe med å finne fram og som kan være en trygg støtte når man føler seg alene, usikker eller kanskje til og med redd.

Ta kontakt minst en uke i forveien! Frivillige bidrar ikke med skyss, men kan bli med i drosje som du selv må bestille.  Ofte ordnes dette av helsetjenesten. Ta kontakt med Harriet  på tlf. 917 54 606.

Denne følgetjenesten er avhengig av at vi har frivillige som kan følge.  Det er med andre ord ikke noen garanti for at vi sier ja til alle spørsmål om følge til lege osv.  Det spørs på om vi har frivillige til det tidspunktet det spørres om.

Vi tar gjerne imot frivillige som vil gjøre slike oppdrag.  Dette skjer som regel på hverdager på dagtid, og du tar selvfølgelig kun på deg de oppdragene som passer for deg.  Det er ikke noe jevn etterspørsel etter slike oppdrag, tvert imot, det skjer i rykk og napp.  Noen ganger får vi mange spørsmål på kort tid, andre ganger får vi ikke spørsmål om følge til lege i lange perioder.

2024 © Moss frivilligsentral