8. mars i Moss - 2022

Den 8.mars er det markering av Kvinnedagen på Verket scene kl 17

Velkommen til markering av den internasjonale kvinnedagen 8. mars 2022 på Verket scene i Moss.  Årets tema er likestilling i Norge og Afghanistan.  

Klikk på den blå lenken her: 8 mars i moss flyer for mer informasjon om programmet.

Det er et fantastisk team som skal være på scenen i år!  Gå ikke glipp av dette!

Det er en rekke organisasjoner og enkeltpersoner som står bak dette arrangementet.  Arrangører er "8. mars i Moss", en arbeidsgruppe som består av en rekke enkeltpersoner, noen av dem har tilknytning til organisasjoner eller politiske partier, andre er med som enkeltpersoner, men gruppa er uavhengig av alle organisasjoner.

Arrangementet finansieres av en rekke organisasjoner, partier, bedrifter og enkeltpersoner, samt to kommuner.  Tusen  takk for støtten!  Uten dere hadde det ikke blitt noe arrangement.  

Det er en facebookside og en facebookgruppe knyttet til dette: 8 mars i Moss og 8. mars i Moss - gruppe.  På Instagram finner du oss på 8_mars_i_moss.

I tillegg til programmet fra scenen, kl 17-18.30 blir det stands i salen på Verket scene, der frivillige organisasjoner og politiske partier kan presentere seg.  Dørene åpner kl 16.  Det blir 8. mars-tog før arrangementet på Verket, slik at man kan gå rett fra toget og til salen. Etter arrangementet kan man gå videre til bokarrangement på House of Foundation, eller til gudstjeneste i Metodistkirken, eller til begge deler.

Moss Frivilligsentral er med som arrangør  i "8. mars i Moss", og fører regnskapet for arrangementet.  Du finner Moss Frivilligsentral og Eldreliv på stand i salen den 8. 


Vi bruker å gi "feministvotter" som gave til innlederne.  Du kan få oppskrift på vottene ved å henvende deg til frivilligsentralen.  Vil du gjøre en frivillig innsats?  Strikk et par votter!







2024 © Moss frivilligsentral