Evaluering av driftsavtaler

Eldreliv og Moss Frivilligsentral skal evalueres. Kommunen ønsker tilbakemelding fra deg som er frivillig, deltaker eller samarbeidspartner.

Moss kommune har avtaler om drift av  Moss Frivilligsentral, Velferdssentralen og Eldreliv samt Home-Start Familiekontakten.  Anbudsavtalene ble inngått i 2020, og de går ut i 2023. Kommunen ønsker tilbakemeldinger om hvordan du synes virksomhetene har fungert.  I første omgang skal dette skje gjennom en spørreundersøkelse.

I første spørsmål skal du svare på om du er frivillig/deltaker eller samarbeidspartner. Det kan være at du er med på flere aktiviteter, eller at du er frivillig flere steder eller samarbeidspartner for flere av virksomhetene, i så fall kan du sende inn et svarskjema for hver aktivitet du ønsker å evaluere.  

Du kan svare hvis du er med på en eller flere av aktivitetene, og hvis du er frivillig hos oss. Du kan også svare hvis du representerer en av våre mange samarbeidspartnere, dette gjelder både kommunale samarbeidspartnere og frivillige organisasjoner og tros- og livssynsorganisasjoner.

Fristen for å svare er 31.mars 2023.  Det tar ca 4 minutter å besvare undersøkelsen.  

Hvis du lurer på noe, kan du ringe Torill på tlf. 922 98 551 (Moss Frivilligsentral) eller Silje på tlf. 405 56 770 (Eldreliv).  Hvis du lurer på noe om selve undersøkelsen, kan du ringe frivillighetskoordinatoren i kommune, Ida Madeleen Moe, tlf. 920 87 822 (dagtid) eller sende henne en mail på ida.madeleen.moe@moss.kommune.no 

Her er lenke til spørreskjemaet:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=9iNFQFEickySFBATW1aqvDtgSa5geo9DlIN7rBIB72FUODQ4WDZROVZJNzZHRzNCNVBNN1FKNE1HWi4u


Hvis du ønsker å besvare skjemaet på papir, ta kontakt med Torill eller Silje.  Skjemaet ligger på Frivillighetens hus.



2024 © Moss frivilligsentral