Godt nytt år!

Godt nytt år!

Vi starter året med nedstenging, i første omgang til 14. januar.  Men det er turgruppe på tirsdager, og trening på zoom på tirsdager og torsdager.  Kontakt Silje i Eldreliv på tlf. 405 56 770 for å få vite mer.

Følg med på hjemmesiden og på facebook, eller ta kontakt med oss for å vite vite mer om hva som gjenåpner når.  Vi tror vi først kan starte med strikkekafe og språkkafe, deretter følger flere aktiviteter, de 2 korene må nok vente litt lenger.  Etter hvert åpner også flere av aktivitetene våre. Kontakt Torill i Moss Frivilligsentral på tlf. 922 98 551 for å få vite mer.

Det er Frivillighetens år 2022 og Moss ble i 2021 årets frivillighetskommune.  Dette kommer til å prege mange av aktivitetene våre.  Lørdag 11. juni er det åpen dag, med mange aktiviteter.  Fredag 29. juli kommer Sykkelturen 2022 gjennom Moss.  Da blir det mange aktiviteter underveis, og vi kommer til å trenge mange frivillige.  Ta kontakt allerede nå, og les mer om Sykkelturen 2022 her på hjemmesiden, du finner det under Aktiviteter.





2024 © Moss frivilligsentral