Norskkurs med data

Har du lite skolegang fra hjemlandet og ønsker å lære mer norsk og data? Da er dette kurset en unik mulighet for deg. Kurset begynner onsdag 22. mars 2023.

Sammen Med AOF Østfold arrangerer vi dette kurset for deg som har lite skolegang fra hjemlandet.  Kanskje du har vært hjemme noen år, kanskje du har tatt deg av familie, eller selv vært syk.  På dette kurset kan du lære mer norsk og lære om norsk samfunnsliv.  Dessuten lærer du data, slik at du kan fylle ut skjema på nett, betale regninger osv.  Det er ikke et nybegynnerkurs for deg som nylig har kommet til Norge, men et kurs for deg som trenger en ny start for å lære mer norsk.

Kurset er på 8 timer hver uke, onsdager og fredager kl 10-14 på Frivillighetens hus i Moss. Kurset varer i 10 uker, det betyr at kurset er på 80 timer.  Kurset er gratis.

Ta kontakt med Torill Sørenssen, daglig leder i Moss Frivilligsentral, tlf. 922 98 551, e-post post@moss.frivilligsentral.no  - hvis du vil vite mer eller bli med på kurset.

Vi samarbeider med AOF Østfold om dette kurset.  Vi får penger fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse.  Ordningen heter Kompetanse Pluss - frivillighet. Målet med ordningen er å medvirke til å styrke deltakernes grunnleggende ferdigheter slik at flere får mulighet til å delta i samfunnslivet og i frivilligheten.  På kurset er det en lærer som lønnes via AOF.  Det er Moss Frivilligsentral som rekrutterer deltakere til kurset.  Vi ønsker at deltakerne skal bli mer selvhjulpne, kan delta mer på møter osv. der de bor, kan prate med folk de treffer og kanskje også delta i frivillige aktiviteter.

Klikk på denne lenken for å se invitasjonen til kurset:

Moss frivillighetssentral mars 2023 - Monika


2024 © Moss frivilligsentral