Tema for språkkafeen

Her finner du tema for språkkafeen etter påske 2022.

Det er språkkafe på Moss bibliotek hver onsdag kl 13-14.30.  NB!  Det er bindende påmelding.  Det betyr at du må avtale på forhånd om du kan komme.  Det er ikke alltid plass, det kan være venteliste.  Hvis du ikke kan komme eller hvis du slutter på språkkafeen, må du gi beskjed til Torill (tlf. 922 98 551).

På språkkafeen kan du snakke norsk med andre.  Det er alltid en eller flere norsktalende frivillige med.  Det er ikke et språkkurs, men et sted der du kan øve deg på å snakke.  Det likner ikke på skole, det likner mer på å prate med venner.  Vi har et tema hver gang, men gruppa kan bestemme om de vil snakke om dagens tema eller om noe helt annet.  

Det er ikke så viktig at du snakker helt riktig, det viktigste er at du snakker.  Du må selv ta ansvar for å snakke, hvis du er litt sjenert må du likevel prøve å snakke.  Du er blant venner.  Det er faste grupper, de samme menneskene møtes hver uke.  Dere kan bli kjent, og dere kan avtale å møtes utenom språkkafeen eller å gå en tur sammen mens det er språkkafe hvis dere vil.  Det er gruppa som bestemmer hvordan dere skal ha det i gruppa.

De frivillige kommer fordi de liker å være med.  De er ikke ansatt, de får ikke lønn for å være med.  Men deres "lønn" er at du er hyggelig og at du blir bedre i norsk.  Du må vise respekt for gruppa ved å komme presis og å høre på de andre.  Ikke bruk mobilen hvis du ikke skal slå opp et ord eller et bilde.


Klikk her på den grønne lenken for å se liste over tema etter påske:

Tema etter påske




2024 © Moss frivilligsentral