8. mars i Moss

Vi er med i 8. mars-gruppa i Moss

Det er en egen komite som arrangerer 8. mars på Verket scene.  8. mars er den internasjonale kvinnedagen.  Dagen markeres med tog, arrangement på Verket scene, gudstjeneste i Metodistkirken, og av og til andre arrangement også, for eksempel på House of Foundation.

Arrangementskomiteen for 8. mars er tverrpolitisk, og deltakerne representerer seg selv, de sitter ikke i komiteen på vegne av et politisk parti eller en organisasjon.  Komiteen skaffer finansiering, innledere og kunstneriske innslag.

Vi samarbeider med tog-komiteen, men det er en annen gruppe som jobber med 8. mars-toget.

Daglig leder i Moss Frivilligsentral har vært med i arrangementskomiteen siden starten, og har hatt ansvar for regnskapet.  Regnskapet føres for hvert år, og overskuddet brukes uavkortet til neste års arrangement.  

Daglig leder i Moss Frivilligsentral har også hatt ansvar for votter til innledere og kunstnere.  Takket være frivillige som har strikket "8. mars-votter" har vi klart å ha nok votter til alle.  Tusen takk til dere som har strikket, velkommen til nye strikkere!  Vi håper vi klarer å komme i mål med votter de neste årene også!

Se mer på facebook: 8. mars i Moss og 8. mars i Moss - gruppe

Her finner du mønster og oppskrift, klikk på lenkene  Ta kontakt hvis du har spørsmål!

Strikkeoppskrift Ark1

Feministvotter






2024 © Moss frivilligsentral