8. mars 2021

Årets 8. mars-arrangement bli digitalt! Gå ikke glipp av det spennende programmet!

Mandag 8. mars kl 18 sender vi et digitalt arrangement!  Du får blant andre møte forfatteren Shazia Majid i samtale med Hanne Luthen.  Du får se en samtale mellom Mah-Noor Baig og Kristina Moen, to unge mossinger det er verdt å lytte til.  Niloufar Jalali-Moghadam skal framføre en monolog som heter "Jeg er kvinnen, og du?".

I fjor avlyste vi vårt arrangement på kort varsel, i år har vi snekret sammen et lekkert digitalt program med litt av hvert for enhver smak.  

Vi sender kl 18 på facebooksiden "8. mars i Moss". Det er opprettet et digital arrangement, et "event" på facebook.  Send oss gjerne bilder av deg selv som sitter og ser på sendingen vår, gjerne med røde strømper, feministvanter, feministgenser eller hva du velger å pynte deg med!  # 8MarsiMoss  Dette blir en festaften!

Les om programmet her: Plakat 8 mars 2021 versjon 3

Shazia Majid har skrevet boka "Ut av skyggene", som handler om de første innvandrerkvinnene fra Pakistan som kom til Norge på begynnelsen av 70-tallet.  Det er fortellingen om en blind flekk i norsk historie, en fortelling om kvinnene og om patriarkatet.  Du trenger ikke å ha lest boka for å ha utbytte av samtalen med forfatteren. Men vi anbefaler boka sterkt!  Den finnes i paperback og som lydbok.  Du kan låne den på biblioteket eller fra oss på Frivilligsentralen.  Takk til Aschehoug som har gitt oss noen eksemplarer!  

Arrangør er 8. mars-komiteen i Moss, en bredt sammensatt gruppe med representanter fra en rekke organisasjoner og enkeltpersoner som er interessert i saken.  Vi får økonomisk støtte fra en rekke organisasjoner og politiske partier, og fra kommunen.


Bilder fra 8. mars i Moss 2019:

Sosiale media

2021 © Moss frivilligsentral