Ildsjelkalender 2020

Husk å nominere din kandidat til ildsjelkalenderen!

Hjelp oss med å finne ildsjelene i Moss og Rygge til årets ildsjelkalender

Klikk for stort bilde  Det er mange i lokalsamfunnet vårt som legger ned mange timer med frivillig innsats for å hjelpe andre. I desember vil Moss og Rygge kommuner takke 24 personer som gjør en spesiell innsats gjennom ildsjelkalenderen. Det er andre året vi gjennomfører ildsjelkalenderen.

Du kan nominere din kandidat på Moss og Rygge kommune sine nettsider.
Du finner nominasjonsskjema på papir i Moss rådhus, Moss bibliotek, Rygge bibliotek og på ByLab. Her kan du også levere din nominasjon.

Med ildsjelkalenderen vil vi synliggjøre mangfoldet og bredden av ulike engasjement, og vi vil takke noen av de mange som bidrar til et bedre og rikere lokalsamfunn.

Vi trenger din hjelp til å finne ildsjelene i Rygge og Moss. Dette kan du gjøre ved å nominere en person som du mener fortjener ekstra oppmerksomhet. Vi ønsker at du sender inn nominasjonen så fort som mulig. Vi håper på et mangfold av nominasjoner, og gleder oss til å se hvem som i 2019 blir det eldste og den yngste ildsjelen. Kjenner du en ivrig miljøagent eller en som brenner spesielt for sin hjertesak? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Juryen består av Frivillighetsforumet Moss og Rygge og representanter fra Moss Avis, som samlet kjenner godt til frivilligheten i området.


Sosiale media

2021 © Moss frivilligsentral