Juni, juli, august

Det blir snart pause i en del av aktivitetene, og vi begynner å nærme oss Sykkelturen 2022 som skal gå gjennom Moss fredag 29. juli.

En fin og veldig, veldig hektisk periode nærmer seg avslutning.  Noen av aktivitetene avsluttes snart.  

Det blir Energikvarteret med trening ut juni, og starter opp igjen 2. august.
Møteplassen på mandager er avsluttet, mens  turgruppa på tirsdager og strikkekafeen på torsdager pågår ut juni.
Det internasjonale koret Sang uten grenser har allerede tatt sommerferie, det samme har bowlsgjengen i Skoggata og Møteplassen på Nøkkeland.

Språkkafeen er i ferd med å avsluttes, den starter igjen den 24. august.  Bindende påmelding.  Vi skal prøve å starte norsktrening for ukrainere (nybegynnere), som kanskje kan pågå gjennom sommeren (fysisk eller digitalt).

"Bøndene" i parsellhagen holder det gående gjennom hele sommeren, og vi skal prøve å få gjort litt luking og vanning i Urtehagen i Rygge.

Sykkelturen 2022  kommer gjennom Moss fredag 29. juli.   Den går gjennom hele Norge og ender opp på Arendalsuka i august.  Vi kommer til å ha behov for frivillige, deltakere, heiagjenger, frivillige organisasjoner, syklister osv.  Følg med her på hjemmesiden og på facebook for oppdatert informasjon.

Til høsten starter Eldreliv tre nye aktiviteter; middagstilbud til ensomme eldre, mannegruppe for menn 60+ og digital og sosial møteplass for seniorer som vil lære å bruke nettbrett. Vi har behov for frivillige til disse aktivitetene, så ta kontakt om du vil bidra.

Følg med på Facebook for informasjon om når de ulike aktivitetene starter opp igjen etter ferien.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!


2022 © Moss frivilligsentral