Koronaprosjekt i full gang!

Vi er stolte av å ha kommet så godt i gang, og vi er takknemlige for all hjelpen vi har fått hittil i prosjektet! Vi har endelig mottatt 500 munnbind med vår egen logo- og jobber hardt for å spre informasjon om COVID til alle våre innbyggere.

Mens Moss og store deler av Østlandet stenges ned, har vi ved Moss Frivilligsentral jobbet med å samle og spre informasjon knyttet til koronasituasjonen både nasjonalt og lokalt. Nedenfor legger vi ved linker til sider med viktig informasjon.

Vi er veldig fornøyd med logoen vi har fått laget av Storybold Reklamebyrå, og har mottatt 500 bestilte tøymunnbind med logoen på. Kontakt oss om du er interessert i et eller flere tøymunnbind!


Vi har også videreformidlet Moss Kommunes restriksjoner og anbefalinger til flere språk, både til engelsk, somali, polsk og arabisk. Disse plakatene har vi laget, laminert og hengt opp ved flere butikker rundt omkring i Moss- med ønske og tillatelse av butikkeierne. Ønsker du en slik plakat (format A3) på et språk? Kontakt oss, så kan vi ordne dette! 


Før påske lagde vi nærmere 100 gaver som vi delte ut- i henhold til restriksjonene- med asfaltkritt, kvikklunsj og en brosjyre med korona- og kontaktinformasjon. Vi oppfordret barn, unge og voksne til å tegne og skrive budskap på asfalten, og håpet gaven ville bidra til økt aktivitet ute i det flotte påskeværet! Du kan se flere resultater på vår Instagram-konto og Facebookside:)Planen videre er å opprette en prosjektgruppe med medlemmer som kan bistå oss med kjennskap til lokale miljøer og utvikling av prosjektet.
Parallelt med dette vil vi vurdere behovet for en informasjonsfilm med voiceover på flere språk, relatert til spørsmål om vaksine, transport og fremtidige høytider som Ramadan og sosialt samvær. 

Vi søker også folk med flerspråklig kompetanse- som kan hjelpe oss med oversettelse av både informasjonsplakater og eventuelle lydfiler. Kanskje du, eller noen du kjenner, har denne kunnskapen? Det vi trenger er noen med tid, mulighet og som vet hvor skoen trykker. Hvordan kan vi best nå ut til de som viktig koronainformasjon ikke har nådd ut til? 

Kontakt oss gjerne på prosjekt@moss.frivilligsentral.no eller post@moss.frivilligsentral.no, følg oss gjerne på Instagram og Facebook.

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Vennlig hilsen Moss Frivilligsentral 

-----------------------------------------------------------------------------------------


Linker på flere språk: Hjelp oss å spre informasjonen!  

Pressemeldinger fra pressekonferansen fra 15.3.2021 er lagt ut her:
Regjeringen.no/Viken 

Pressekonferansen 15.03.2021 om smittesituasjonen i Viken, oversatt til flere språk er lagt ut her:
Regjeringen.no/Smittesituasjonen

Informasjon om regionale tiltak ved lokale smitteutbrudd på flere språk er lagt ut her:
Regjeringen.no/Smitteutbrudd

Informasjon om koronatelefon på flere språk er lagt ut her:
Regjeringen.no/Koronatelefon

Sosiale media

2021 © Moss frivilligsentral